Vizitati noul nostru site Green Oil Check
RO|EN

Despre noi

Viziune

Dorim să oferim întregul spectru de analize pentru lubrifianţi la cel mai înalt standard de calitate.

Misiune

  • reducerea costurilor de întreţinere şi reparaţii, prelungirea vieţii utilajelor şi a echipamentelor
  • reducerea poluării mediului
  • folosim cele mai noi şi performante instrumente de monitorizare şi diagnosticare asupra stării de funcţionare a utilajelor

Valori

Integritate • Inovaţie • Calitate • Profesionalism • Responsabilitae Socială

De ce Laborator Terraverde?

Experienţa personalului de peste 25 de ani în domeniul lubrifianţilor şi a testărilor acestora, alături de cunoştinţele extinse în standarde internaționale, oferă servicii la cel mai înalt nivel de calitate.

Laboratorul Terraverde oferă întregul spectru de analize pentru lubrifianţi, o parte dintre servicii fiind unicate în România. În colaborare cu noi, clienţii au obţinut atât scăderi de costuri cu mentenanţa echipamentelor cu până la 50%, dar şi creşteri semnificative ale timpilor de funcţionare, fără timpi morţi de întreţinere şi reparaţii.

Am dezvoltat un proces de diagnosticare bazat pe monitorizarea stării de sănătate a utilajului prin analiza unei mostre de ulei OilGreen-Check.

Prin analizele noastre acreditate, oferim servicii premium în tehnologia de analiză a uleiului, informaţii fiabile cu funcţie de predicţie privind etapele de acţiune recomandate şi suportul tehnic. Beneficiaţi de servicii gratuite de consultanţă privind schimbul uleiului, problemele de funcţionare ale utilajelor şi investigaţiile suplimentare.

Bazându-ne pe o expertiza extensivă a produselor şi echipamentelor livrăm analize precise şi recomandări detaliate ce pot ulterior ajuta în salvarea costurilor şi creşterea productivităţii. Suntem în schimb permanent de experienţa şi împărtăşire de cunoştinţe cu alte laboratoare din domeniu, lucru ce ne permite să fim la curent cu noutăţile şi se ne îmbunătăţim în mod constant expertiza.

Protecţia mediului

Ne luăm angajamentul de a ajuta companiile să fie mai sigure, mai productive şi le aducem la cunoştinţă multe practici în protecţia mediului. Printr-o abordare proactivă şi predictibilă a mentenanţei prin analizele pe care vi le oferim, puteţi îmbunătăţi::

  • Protecţia mediului - prin deşeuri reduse mulţumită vieţii prelungite ale echipamentelor şi lubrifianţilor
  • Productivitatea - printr-o planificare a mentenanţei îmbunătăţită ce poate ajuta în evitarea timpilor morţi neplanificaţi ai echipamentelor

Abonare newsletter