Vizitati noul nostru site Green Oil Check
RO|EN

Oil Green Check

Obiectivul principal în orice industrie este de a menţine echipamentele sigure şi fiabile. Acest lucru presupune obţinerea timpului maxim de funcţionare la cel mai mic cost şi extinderea duratei de viaţă. Analizăm proprietăţile chimice ale uleiului, determinăm gradul de contaminare cu particule feroase şi neferoase sau cu alte lichide, evaluăm starea de uzură internă a echipamentului şi creăm o fișă de evaluare a fiecărui echipament.

Mentenanţă eficientă = Costuri reduse → Maximizare profit

OilGreen-Check este un proces de diagnosticare bazat pe monitorizarea stării de sănătate a utilajului pe baza testării unei mostre de ulei.

Profitați de beneficiile folosirii OilGreen-Check:

OilGreen-Check analizează parametrii fizici şi chimici ai lubrifianţilor, intensitatea schimbărilor, tipul şi cantitatea contaminanţilor depistaţi, precum şi tipul de uzură a metalelor. Tragem concluzii din aceste informaţii cu privire la operarea corectă sau improprie a utilajelor, alegerea corespunzătoare sau defectuoasă a lubrifianţilor.

Etapa 1 - Prelevarea
Prelevaţi o mostră de fluid de utilaj. Pentru acest proces vă oferim un kit de prelevare.
Etapa 2 - Transmiterea eșantioanelor
Trimiteţi proba însoţită de fişa de identificare a eşantionului, completată corespunzător.
Etapa 3 - Analiza
În laboratorul nostru se testează eşantioanele primite, folosind o aparatura specifică, pentru a pune în evidenţă ”starea de sănătate” a echipamentelor dumneavoastră
Etapa 4 - Opinia expertului - diagnoză
Personalul specializat al laboratorului analizează rezultatele obţinute şi vă transmit pe e-mail în termen de 72 de ore raportul testelor ce conţine concluzii şi recomandări.
In colaborarea cu noi, clientii au obtinut scaderea costurilor aferente intretinerii echipamentelor cu pana la 50%, prin cresteri semnificative ale timpilor de functionare si fara timpi morti de intretinere si reparatii. Trimite solicitarea ta si unul din experti nostri iti va raspunde in cel mai scurt timp. Oferim consultanata gratuita.

Abonare newsletter